header image

vsakDan in sirove sirovke

Objavil: dzikii | 15.01.2013 | 2 Komentarjev |

Danes dobite porcijo vsakdanjika tukaj. Ampak najprej pomembno sporočilo: Danes sem naredila svoj prvi kruh – pod Rahelinim mentorstvom se je izcimilo tole:

Sirove sirovke.

Sirove sirovke. Praktično testo, ki vsebuje še nariban sir in je prekrit s sirom. Jamiii. Ni slabo za prvič, ane :)

Drugače pa dneve preživljam z jutranjim tekom, dopoldanskim zabavanjem z branjem slovenske politične scene, zajtrkom, ki sem ga že sita (spet te je**ni kosmiči!!), pošiljanjem CVjev in cover letterjev raznoraznim zanimivim delodajalcem – prisežem, tu sem našla že vsaj 4 take, ki so mi pisani na kožo :) – potem sledi kuhanje kosila, pa kuhanje kave za dva slovenca, ki tu “penzlata” (barvata) hišo – sta prinesla celo 100g Barcafeja (ni ravno Loka kava, ampak ok, večina tadomačih ne ve, kaj je dobra kava!), pa še malo surfanja, pa mogoče sprehod ali pač ne, pa mogoče obisk Matica in Jureta (če ni piva v hladilniku imata onadva še od septembra nepopite zaloge – nekdo je prosljavljal delovno vizo!!) in še malo skypanja in FBjanja in kak film in to je to.

Na kratko: tek, hrana, pošiljanje CV in guncanje afen (vem, da bi vsi radi slišali samo ta zadnji del – vam na uslugo!). :)

Včeraj sem bila zvečer malo euforična. Ne vem, mogoče so se mi končno odprla ena vrata. Kakor koli, dobro je delo moejmu (sicer že malo spihanemu) egu! Ko se stvari skristalizirajo pa več..

Ko se zaloputnejo ena vrata, pojdi potrkat na druga. :)

Danes je moja mati poskrbela za super zasuk v jutranji rutini – briljantno se je spomnila, da mi priskrbi domače branje navsezgodaj zjutraj in tako sem na mail dobila poskenirane strani člankov iz Globala. Bravo mati!! :)

Uhhh pa še nekaj, kar mora videti vsak, ki ni prepričan čemu služi sodobni ples. Tole me je čisto presunilo. Sediš in gledaš in se sprašuješ, kako jim uspe nadzorovati vsako mišico v telesu, zgibati telo v nenormalne forme in samo čudiš se lahko vsej tej strasti v plesu. Waw. Božansko.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Nova Zelandija, dnevno
Tags: , , , , ,

Odzivi

mati je zakon :)

Glede videa lahko samo napišem WOW!!!Čudovito!

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije