header image

5 filmov, ki jih lahko gledam kadar KOLI

Objavil: dzikii | 8.12.2011 | 3 Komentarjev |

Včeraj sem spet gledala flim, ki sem ga že dvakrat.. pa sem se spomnila, da imam par filmov, ki jih lahko gledam stokrat, znam jih že skoraj na pamet, pa so mi vsakič sproti znova zanimivi in niso dolgočasni in vedno kaj novega odkrijem in hm, zaslužijo si svoj prostor na blogu. Niso po vrsti gledanosti, bolj po tem koliko so stari in zato toliko večkrat gledani :)

High Fidelity – Zvestoba do groba (po knjigi Nicka Hornbya)

Prevečkrat sem ga gledala in še zmeraj mi je top. Ne vem, je pač kul.

YouTube slika preogleda

Big Fish (Tim Burton)

Ena izmed najboljših fantazijskih zgodb zame. Sam koncept, kako čisto običajnega človeka lahko oplemenitiš skozi svoj pogled na svet, kako povedat zgodbo, ne tako kot je, ampak tako kot jo vidiš sam. To je to zaradi česar mi je ta film še toliko ljubši. Resničnost kakršno vidiš sam, nihče ne vidi enako. Ahhh, da ne zaidem v preveč. Evo trailer:

YouTube slika preogleda

Love Actually – Pravzaprav ljubezen

To je nujno pogledati vsaj enkrat na leto – absolutni zmagovalec božičnih filmov. In ko je že spet čas za to.. in ni važno kolikokrat sem ga gledala, vsakič so filingi popolnoma pristni.

YouTube slika preogleda

Garden State – Stanje zamaknjenosti

Ta film preprosto ima nekaj. Plus super soundtrack.

YouTube slika preogleda

500 days of Summer – 500 dni s Summer

To je to. To je film, ki sem ga čakala. Vse v tem filmu je odlično. VSE.  Še soundtrack je TOP! :)

YouTube slika preogleda

Zadnjega dodajam zato, ker ga ne morem gledati ravno čisto kadar koli. Ampak ga lahko še vedno gledam vsakič znova in znova in znova. The Big Blue – Velika modrina – Le grand bleu (Luc Besson) Všeč mi je vse. Notri se zgubim. Me posrka. Odkar sem ga prvič videla, sem zaljubljena. (edini moteči element je Rosanna Arquette, ki (žal mi je) res ne zna igrat)

trailer mi res ni všeč (zdaj sem malo razočarana, ker ga vidim prvič in je beden) zato ga ne dodajam :)

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: fil-mi
Tags:

Odzivi

Meni je od vseh najbolj všeč Garden state,pač super indie film. Recimo Love actually mi je preveč osladen kot večina romantičnih komedij,500 dni s Summer mi je zanimiv sploh Zooey Deschanel je zakon.

Se kar strinjam z izborom, tudi meni luštni filmi. :)

Hvala za dve novi ideji. Z ostalimi se strinjam. Love actually pa vsako leto znova v decembru, ker je tudi mesec tako ljubko osladen ;-)

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Kategorije