header image

legenda Jurij Gustinčič o bloganju

Objavil: dzikii | 16.05.2010 | 2 Komentarjev |

“Odprle so se nove možnosti, ki jih je ustvarila elektronika. Meni se zdijo nekatere od teh možnosti precej sumljive. Navdušenje nad blogi je ogromno, jaz pa menim, da so blogi ena najbolj zpornih stvari, ki so se zgodile v interakciji med mediji in publiko. Dovoljujejo namreč popolnoma neodgovoren nastop. Izjavite lahko karkoli in se ne podpišete. Tako seveda ne gre. Sam v življenju nisem ničesasr napisal anonimno.”

Jurij Gustinčič, sobota, 15. maj 2010, v Objektivu – priloga Dnevnika

Do določene mere se z njim strinjam, me pa misel na to, da bi imela svojo sliko in ime ob vsaki objavi, rahlo zmrazi. Ne maram take pozornosti. :)

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: citiram...

Odzivi

Ja. Ima prav. Čeprav ni nobene razlike med tem, kaj nekdo pove anonimno in neanonimno. Jaz že 4 leta pišem blog s svojim imenom. In milijon komentarjev s svojim imenom sem že povsod po netu napisala. Poznam ljudi, ki pišejo s svojim imenom, poznam ljudi, ki so anonimni, in jih je strah, da jih bodo spoznali… Ni razlike, enostavno moraš imeti toliko poguma, da stojiš za tem, kar poveš. :)

se vidi, da je g. JG “mestna srajca” :)
pri nas na vasi smo imeli ob najbolj prometni poti blog kar na lesenih “plankah” :)
elektronika oz. www je prinesel samo to, da se pač “dlje” vidi kar napišemo :)
o odgovornosti pa nebi razpravljal z ljudmi, ki s svojim pisanjem ne jamčijo, da je nekaj tudi res — zlasti “profi” pisuni se hitro ogradijo tudi od svojega mnenja :)

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije