header image

Končno spet zelo prebavljiva Mladina

Objavil: dzikii | 1.05.2010 | Brez komentarjev |

Končno! Po dolgem času spet Mladina, ki jo berem od začetka do konca, brez vnaprejšnjega preskakovanja naprej in nazaj ter živčnega izbiranja člankov, ki bi se jih mogoče lotila brati (da opravičim 2,8€ vredno naložbo!), brez da bi obupala že na začetku.

Manjkalo mi je ene take Mladine na mesec. Tokratna številka me je zaenkrat (sem točno na sredini, stran 36-37) navdušila. Končno nekaj prebavljivega branja.. predvsem zanimiv mi bo intervju s politologinjo dr. Vlasto Jalušič – headlinei zgledajo zanimivi in mamljivi..  upa, da me vsebina ne razočara.. nočem listat naprej, amapk bom, ker me zanima, če je še kaj zanimivega do konca..

Branje začnem okoli 10h in sem zadnje čase do 13h konec z vsemi tremi sobotnimi ljubimci – Delo, Dnevnik in Maldina. Zaenkrat Sobotne in Objektiva nisem niti ošvrknila.. danes bo dolgo “dopoldne”!

Aja tole sem hotela napisat zato, ker sem hotela povedat, da je Marcel Štefančič jr. končno objavil članek kjer me njegov stil pisanja ni znerviral v p.m. že po prvem odtsvku. Je to sploh mogoče?

No, mogoče sem nad vsem pisanjem danes navdušena že samo zato, ker je Marcel nekaj povedal brez svojega amerikaniziranega pretiravanja in zato lahko mirno berem naprej (evil smile). :)

Časopisi so zakon!

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: dnevno, i spy with my little eye!, opažanja

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije